the little things she(I) need

iseng ah mau mejeng apa isi tas dibawah ini kali kali aja ada yg penasaran sama isi tas segede gaban berwarna coklat yang sering aku tenteng kemana-mana hahaha.

planet surf chocolate shoulder bag

my shoulder bag for this time.

what’s inside of?

i’m so sorry for the bad resolution of the camera😦

nine-west wallet, roxy cosmetics bag, mukena, blackberry, samsung SGH-420, kipas (i don’t know the english😦 ), sun-glasses, slayer and gloves ( for riding the motorcycle).


and the inside of the other bag..

hair band, maybelline compact powder, pac lipstick, eyebrows shaving, maybelline eyeliner, eyebrows liner, detol handsanitizer, mustikaratu complete cosmetics, hair clipper.

hahaha itu dia isinya. rada gapenting kali ya ngepost beginian tapi cuman sekedar kasih tau aja kalo i can’t go without them cause theye’re complete myself. rasanya kalo gak bawa dan gak pake mereka itu kayak gak lengkap, ada yang kurang, gak mantep dan gak pede gitu jadinya hihihi. ya itulah cewek jadi para cowok gausah heran ya kalo cewek-cewek suka bawa tas gede cause there’s many little things that she need :p

Published in: on Februari 11, 2011 at 9:40 am  Tinggalkan sebuah Komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://fialuthfia.wordpress.com/2011/02/11/the-little-things-shei-need/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: